Tech

Megszólalt a társkeresők legnépszerűbb nője

És tanácsokat is adott a tinderezőknek.

Lauren Urasek 2014-ben a legkeresettebb heteroszexuális nő volt az OK Cupid-on, azaz a világ egyik legnagyobb társkereső felületén. A 26 éves sminkes gigabájt-számra kapta az üzeneteket, az említett site-on épp úgy, mint a Tinderen.

Laurent, aki könyvet írt korábbi sikereiről, most a Mirror faggatta, többek között arról, mi a titka. A lány szerint a kék szemei vagy akár a tetoválásai is szerepet játszhatnak népszerűségében, de azt is kiemelte (és ezzel a mi szívünkbe is belopta magát), hogy

igyekszik helyesírási hibák nélkül írni a profilján.

Állítása szerint talán azt is megérzik a férfiak, hogy nem vágyik mindenképpen, azonnal társra, egyedül is teljes életet él, és ez bizonyára magabiztosságot sugall.

Természetesen az üzenetek között (amelyeknek saját bevallása szerint körülbelül 1 százalékára válaszolt) nemcsak bókok és randimeghívások szerepelnek, hanem beteges, perverz mondatok is.

És azon szerencsés férfiak közt, akikkel végül találkozott, is volt olyan, aki rendkívül bizarr módon viselkedett: egy fickó például az első (és vélhetően utolsó) randin idegenek előtt a menyasszonyának nevezte a lányt.

A magát feministának tartó Lauren megosztott néhány hasznos tanácsot az online társkeresőkön regisztrált férfiaknak, íme:

  • Aktuális, friss fotót használjanak, olyat, ami nem elmosódott.
  • A fényképeken lehetőleg egyedül legyenek, és ne viseljenek napszemüveget, ne legyenek félmeztelenek.
  • Egyedi gondolatokat írjanak ki magukról.
  • Mindezt nyelvtanilag helyes formában tegyék, helyesírási hibák nélkül.
  • A nőknek küldött üzenetekben legyenek tisztelettudóak és figyelmesek.

Rossz hírrel kell befejeznünk: Lauren már (legalábbis most épp) nincs fent egyetlen társkeresőn sem, mert épp komolyabb kapcsolatban van. De az Instagramon és a Twitteren azért szabad csodálni.

 

 

Kiemelt fotó: facebook.com/laurenurasek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik