Tech

Novemberben végre tényleg jönnek az önbefűzős cipők

Rátfai Gábor
Rátfai Gábor

újságíró. 2016. 09. 22. 13:01

Ha önbefűzős cipők, akkor Vissza a jövőbe, ez nem is lehet kérdés, hiszen a trilógiából körülbelül két dolog az, amire a legtöbben vágynak: a légdeszka, és ez a csuka. Most tekintsünk el attól, hogy épeszű ember inkább az almanachra hajtana, amit idős Biff Tannen adott fiatal önmagának a gazdagság megalapozására, semmint holmi cipőkre, meg deszkákra, de a helyzet az, hogy erre van a legcsekélyebb esély.

Szemben az önbefűzős cipővel, ami immár nem csupán egy filmben megjelenő Nike marketingfogás, hanem valóság, és még csak nem is olyan, mint amit Michael J. Fox kapott egy évvel ezelőtt, hanem átformált, a mai kor megjelenési követelményeinek megfelelő darab. Tessék csak nézni a videón, hogy milyen ügyesen húzza össze a fűzőket, és a sarkán még futófények is vannak mindehhez.

Most már nincs mellébeszélés, mert november 28-tól kapható lesz a videón is látható lábbeli, melynek a gyártó a Nike Hyperadapt 1.0 nevet adta, ám csak a tengerentúlon lesz elérhető, ám a gyártó szerint egyébként is szükséges, hogy a vásárlók először ismerkedjenek a cipővel, mielőtt megveszik. Amit tudni érdemes róla, hogy a folyamatos működéshez kéthetente tölteni kell, mert kábé ennyit bír ki, és utána bármennyire is szeretnénk, nem fog helyettünk dolgozni.

Ami viszont biztos, hogy egyébként nagyon laza dolog, és végre nem az van, hogy:
a) az ember beköti a cipőjét egyszer, de olyan lazára hagyja, hogy bármikor ki-és bele tudjon lépni anélkül, hogy babrálná a fűzőket,
b.) levétel előtt kiköti, felhúzás után beköti.

Igaz?

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

Kommentek

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.