Tech

Nagyon megszívták az iPhone 7-ért sátrazók

Azért állnak, ülnek és fekszenek az Apple boltok előtt, hogy mindenkinél előbb kaphassanak az új iPhone-ból. Ehhez képest lehet, hogy nyitáskor nem is kapnak egyáltalán.

Mint minden iPhone-start idején, most is napokkal a kiskereskedelmi forgalmazás megkezdése előtt kialakultak a sorok azokból a vásárlókból, akik nem akarták kivárni, míg házhoz szállítják a megrendelt telefonokat. Egyesek még a mobilok árának többszörösét is kifizetik “bér-sorbanállóknak” azért, hogy a nevükben foglaljanak egy-egy jobb helyet az emberek között. Na, ők most nagyon nem boldogok, mert úgy tűnik,

teljesen hiába szobroznak az utcán napok óta, mert a legkeresettebb iPhone 7 verziók már előrendelésben elfogytak.

Ez azt jelenti, hogy az értesülések szerint annyi új iPhone-t rendeltek interneten az érdeklődők, hogy a boltokba az értékesítés első napjára nem is jut például az iPhone 7 csillogó fekete (Jet Black) változatából, valamint az iPhone 7 Plus bármelyik verziójából. Szóval aki úgy áll ott a sorban, hogy nem rendelt előre, az bizony jó eséllyel nem kap telefont azonnal, bármilyen régóta is szobrozik az elszánt sznobok között, de enyhébb esetben is csak az elképzelt modell helyett valamilyen másikat vihet haza.

Egyes Apple boltok előtt már volt felzúdulás is a hír hallatán, Ausztráliában például csak azzal lehetett lecsillapítani a tömeget, hogy száz dolláros kuponokat osztogattak a csalódott sorbanállóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik