Tech

Ez a játék el fogja vinni az egész hétvégédet

A Higher or Lower vicces, idegesítő, kétségbeejtő, felzaklató, de legfőképp függőséget okoz.

Most nem azokhoz szólok, akik a hétvégét egy strandon, vagy vízparton töltik. Sőt, ők örülhetnek is, mert legalább megmenekülnek attól a kísértéstől, hogy újra és újra nekifussanak egy Higher or Lower menetnek. A tippelgetős játék egyáltalán nem új, de szerkesztőségileg probléma nélkül felvállaljuk közlését annak érdekében, hogy mások is részesüljenek az áldásból.

A Higher or Lower annyiban tud többet az elmeroggyant netes játékoknál, hogy nem feltétlenül a vak szerencse, vagy a reflexek határozzák meg a sikert. Fordulóról fordulóra el kell dönteni, hogy két téma közül melyik kapott több Google keresést abban a hónapban. Amennyiben az ember eltalálja, mehet tovább, ha nem, kap az arcába egy csinos gifet, ami közli, hogy mekkora lúzerek vagyunk. Kedves, nem igaz?

higherlower

Persze, igen, elsőre jönnek a könnyed dolgok, mint például a „Chelsea” kontra „Burkoló”, de aztán elég gyorsan durvul egy olyannal, hogy „Jesus Christ” vs. „Street Fighter”. Ha most azt hiszed így hirtelen, hogy tudod a választ, akkor gondold át még egyszer – és aztán újra.

Így a végére jöjjön a hidegzuhany: aki terepen van, lesz a következő napokban, az egy androidos, és iPhone app formájában is magával viheti az élményt.

(A mi rekordunk 21 pont.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik