Tech

Figyelem, így lehet pénzt keresni a Pokémon Góval!

A Pokémon Go körül már most akkora felhajtás van, mint amilyet még soha nem látott a világ. Az alkalmazás, amelynek megvan az esélye, hogy minden idők legnépszerűbb appja legyen, már akkorára nőtt, hogy egyszerűen törvényszerű volt, hogy a megjelenjenek az úgynevezett “utánfutó programok”, amelyekkel akár nagy pénzeket is lehet keresni.

Ilyen alkalmazás például a Pokéwalk is, amelynek a lényege nagyjából annyiból áll, hogy odaadhatod a telefonod idegeneknek, akik sétálnak helyetted, hogy ne neked kelljen a Pokémonokat üldöznöd az utcán. Ha igénybe veszed a Pokéwalk szolgáltatását, akkor nincs más dolgod, mint otthon ülni a kényelmes melegben, amíg a felbérelt embered egyre csak növeli a gyűjteményed. A San Francisco-i programozók által gyorsan összedobott alkalmazással pénzt keresők már több mint egymillió mérföldet tettek meg, a Pokéwalkot választó mesterek száma pedig egyre csak növekszik.

A Pokéwalk rendszerében háromféle jegyet lehet vásárolni, van 5, 10 és 20 dolláros, ezek értelemszerűen különböző távolságokat jelölnek. A telefon tulajdonosa a megtett távolság után sértetlenül visszakapja a készülékét, ha minden igaz, sokkal több Pokémonnal rajta.

De nemcsak ők járnak jól a Pokémon Go őrülettel!

Egy Uber-sofőrnek az is eszébe jutott, hogy a sima szállítás szolgáltatás mellé, felajánlja, hogy telefonokat is elvisz helyekre, csak azért hogy Pokémonokat fogjon, majd visszavigye a készüléket a tulajdonosának. Tom Larkin korán meglátta az üzleti lehetőséget, még egy rövid videó is készült róla Pokémonvadászat közben.

Arról még egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor jelenik meg az alkalmazás hazánkban, a készítők a terméket folyamatosan vezetik be az új piacokra. Emiatt azt sem lehet még pontosan tudni, hogy az úgynevezett kísérőalkalmazások mikor érkeznek meg.

Te elvinnéd Pokémont vadászni más telefonját, hogy így keress pénzt?

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik