Tech

Tumblr-re is jönnek az élő videók

A Tumblr sem kíván lemaradni az élővideók trendjéről.

A Twitternek ott a Periscope, az Amazonnak a Twitch, a Google-nek pedig a YouTube, legalábbis élő műsor tekintetében. Ja, és a Facebooknak a Facebook Live, nem csoda hát, ha a Tumblr is bele kíván harapni a tortába, ezért útjára indítja saját élő streames rendszerét.

Azt azonban mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy a Tumblr saját videós szolgáltatása a cég részéről nem nyert megerősítést, hanem egy szemfüles felhasználó szellőztette meg az infót, de alighanem valóban jön az élő videó lehetősége. Ezt erősíti meg ugyanis az a ráhangoló oldal, mely tételesen sorolja, hogy milyen időpontban milyen témák kerülnek majd sorra az újítást illetően. Aki kíváncsi rá, az kattintson ide, aki pedig most nem akar másik oldalt nézegetni, annak elég annyit tudni, hogy lesz majd kiokosítás a használatot illetően.

tumblr

Sőt, olyan érdekességek is kilátásba vannak helyezve, mint a Harlem Globetrotter, és egy hatalmas dolog felfújása egy nagyon kicsi szobában. Tekintve azonban, hogy dátumként a június 21. van megjelölve, így az is meglehet, hogy mire ezt a cikket olvassátok, már élesedett az új szolgáltatás, és éppen mindenki azon van, hogy videókkal árassza el a mikroblogot. Aki pedig pont erre a nyitóadásra lett volna kíváncsi, ne keseregjen, hiszen remélhetőleg minden egyes élőadás megtekinthető lesz felvételről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik