Tech

Boltokba került az okos altatógép

Nincs többé álmatlan forgolódás, csak gyönyörű haj... izé... zavartalan álom.

Azt mondják, hogy a szétszórtság megszüntetésének egyik kezdőlépése, hogy az egyén mindig aludja ki magát. Ez persze sokszor nem lehetséges, de azért vannak alapvető taktikák, melyek segíthetnek a gyors elszenderedésben, illetve mély szundikálásban. És most nem arra gondolunk, hogy lefekvés előtt be kell vágni 2 felest és ugyanennyi sört.

A Kickstarter egyik legsikeresebb kampánya egy olyan megoldás, melynek segítségével sokkal nyugodtabbá válhat az éjszakai pihenésünk, köszönhetően a 149 fontos áron kapható Sense-nek, melyet egy 24 éves londoni figura, bizonyos James Proud fejlesztett. A közösségi kalapozásba egész komoly befektetők is beszálltak, így végül 30 millió dollár jött össze a projektre, messze megelőzve bármit, amire korábban azt mondtuk, hogy jelentős összeget sikerült összekaparni.

sense

A Sense részét nem csak az alkalmazás, hanem több szenzor is képzi, mely olyan dolgokat figyel, mint a levegő minősége, és a környezeti zajok, illetve megmondja a felhasználónak, hogy milyen praktikákkal aludhat nyugodtabban. Mindemellett az alkalmazásban beállíthatjuk az alvási hangokat, melyek egyaránt segítenek a gyors elalvásban, és a könnyű ébredésben, és a visszajelzések szerint valóban így van. Nem kell mást tenni, mint a Sense appon belül beállítani a megfelelő hangokat, és a hangerőt, majd pedig elindítani a lejátszást.

A különféle szenzorokból nyert információk segítségével az alkalmazás megfigyeli, hogy miként alszunk, és tanul is belőle, így még célzottabb tanácsokkal tud ellátni, és ami a legjobb, hogy ehhez semmiféle kütyüt nem kell magunkra aggatni. Ennyit pedig lehet, hogy megér a közel 60.000 forintos eszköz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik