Tech

Nem vagyok gyíkember – állítja Mark Zuckerberg

Zuckerberg most először tartott olyan élő videós szeánszot, amely semmilyen előre meghatározott téma köré nem épült, inkább a Facebook felhasználók kérdéseire fókuszált, amelyekhez Jerry Seinfeld humorista is besegített néhány frappáns felvetéssel.

Az egy órán át tartott adást százezernél is többen nézték, és záporoztak is a kérdések rendesen, a fiatal közösségi guru pedig még olyan témákba is belement, amibe egy kicsit is vaskalaposabb üzletember messziről elkerülne. Az egyik kommentelő kérdésére ugyanis Zuckerberg közölte:

Tagadja azt a feltételezést, hogy ő egy magát embernek álcázó gyíklény.

Amikor a felhasználó arról érdeklődött, Zuckerberg bevallja-e, hogy valójában egy rejtőzködő reptilián, ő így válaszolt: “Nos, erre nemmel kell válaszolnom. Nem vagyok gyík. De kommenteljenek továbbra is ilyen minőségieket, jó kis kérdezz-felelek adás lesz ez így.”

Egyébként akármennyire is hülyén hangzik ez az egész, nagyon is elterjedt teóriáról van szó. Sokan hangoztatják ugyanis, hogy a Föld leghatalmasabb személyei, köztük politikusok, vallási vezetők, gazdasági és technológiai potentátok valójában egy titkos háttérhatalom tagjai, olyan gyíklények, amelyek egy másik bolygóról vagy dimenzióból érkeztek és céljuk az emberiség leigázása.

Zuckerberg “gyíkemberségével” kapcsolatban egyébként 2010 környékén foglalkoztak sokat a konteóhívők: ez év decemberében választotta az Év Emberévé a Time magazin, és a borítón a fiatal vezetőről egy átható zöld szemekkel szuggeráló fotó jelent meg. Máris röppent a vád: hoppá, kilátszik a gyíkszem! Erről a fotóról van szó mellesleg (a jobb alsó kiegészítés már tőlünk származik). :)

zuckerberg-gyik-02

Na, most ti jöttök. Nézzétek meg a fotót, majd pedig aki kíváncsi, tekintse meg a teljes kérdezz-felelek videót, aztán kommentekben jöhetnek a teóriák. Gyíkember? Illuminati? Soros-bérenc? Vagy ő maga Gyurcsány? Esetleg egyszerre minden, csak tagad?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik