Tech

A virtuális valóság villámgyorsan elérte a mélypontot

Tudod, mivel lehet a legjobban eladni egy új VR-szemüveget? Találgass, úgyse hinnéd.

Szerkesztőségünkbe számolatlanul érkeznek a sajtóközlemények, ajánlatok, csodásabbnál csodásabb termékeket és szolgáltatásokat reklámozó levelek. A cégek úgy keverik a PR, a marketing, a hírgyártás és az értékesítés fogalmait, mintha kötelező lenne, szóval az “írj a legújabb termékünkről, mert most leáraztuk” jellegű, hírnek szánt közleményeket már rutinból töröljük. Azért persze belenézünk mindegyikbe, és az egyik ilyennél el is képedtünk kicsit.

Érkezett ugyanis egy kiváló ajánlat egy általunk eddig ismeretlen, WeVeer nevű VR-headset gyártótól, amely azt szeretné kihíreztetni velünk, hogy legújabb virtuálisvalóság-szemüvegüket már Indiegogo kampány keretében árulják. Juhé. Már majdnem töröltük is, amikor a szemünk megakadt a levél közepén. Mutatjuk is, hátha másnak is azonnal feltűnik.

vr-porn-002

Szóval itt a válasz arra a kérdésre, mivel lehet eladni egy VR szemüveget 2016-ban. Nem azzal, hogy ez még mindig egy baromi új technológia. Nem is azzal, hogy a Facebooktól a YouTube-on át a játékkiadókig mindenki 360 fokos tartalmakat ont a jónépre. Nem is azzal, hogy olcsó, és azzal sem, hogy ennek még nagyobb a felbontása, vagy akár 361 fokban is képese lennénk benne körülnézni.

Hanem azzal, hogy VR-pornó oldalhoz adnak 3 havi előfizetést ajándékba.

Mostantól várjuk az önvezető autókba rendelhető örömlányokat és a drónokra szerelt szexjátékszereket is, mert úgy tűnik, bármilyen csodát is talál ki a tudomány és technika, a végén csak egyvalami adja el igazán: a pornó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik