Tech

Pucér fotót kap, aki Trump ellen szavaz

Máris érkezik a pikáns fotó, amint valaki bizonyítja, hogy Trump ellen szavazott. Best of motiváció?

Donald Trump egy igen fura figurája a tengerentúli politikának, aki sajátos stílusával igen ügyesen manipulálja az embereket, és meglepően sokan támogatják, illetve – ha már tech rovat vagyunk, menjünk rá az internet témakörére – ne feledjük el, hogy frizurájával számos mém születéséhez járult hozzá. Ám annak ellenére, hogy sokan benne látják a megváltót, azért rengetegen vannak, akik nyitott szemmel járnak a világban, és úgy vélik, nem lenne olyan frankó, ha ő ülne Amerika trónjára.

Éppen ezért a Tramps Against Trump nevű közösségi csoportosulás egy sajátos megoldást talált ki arra, hogy az egyébként passzív szavazókat is megmozgassa a republikánus jelölt ellen. Tumblr blogjukon azt írják, hogy aki hajlandó Trump ellen szavazni, az személyre szabott, és egyedi pucér fotót kap. Ezt pedig nem is nagyon kell tovább ragozni, a kampány elég egyértelmű.

tramps against trump

A fő célunk az, hogy az ezredforduló környékén született korosztályt, amelynek tagjai általában másként nem vennének részt a választásokban, mégis megpróbáljuk szavazásra bírni. A Tramps Against Trump nem támogatja egyik elnökjelöltet sem, egyszerűen mellette állunk bárkinek, aki Trump ellen van.
A fentieket a Jessica Rabbit nevű (vagy álnevű?) szóvivő nyilatkozta. Ahhoz egyébként, hogy valaki pucér képet kapjon, mindössze annyit kell tennie, hogy készít egy szelfit a szavazócetlijével, vagy valahogy másként, ami bizonyítja a szavazatleadás tényét, és már jönnek is a csöcsök.

Ugyanakkor az Instagram a csoportosulás mindkét profilját kizárta, ám addig abszolút pozitív volt a megítélés, és ahogy a szóvivő elmondta, a levelesládájuk is roskadozik a támogató emailektől, melyek a világ minden tájáról, mindenféle nemzet tagjaitól érkeznek. A Tramps Againts Trump különösen hálás azoknak a nőknek, akik mezítelen képeikkel támogatják a kezdeményezést, és érdemes tudni, hogy köztük elég sok szexmunkás is akad. Mit lehet mondani? Mi is hálásak vagyunk mindenkinek, aki a bájait nem tartja meg önző módon saját magának.

A kétely apró szikrája azonban legyen meg mindenkiben, mert a Jessica Rabbit név gyanús lehet, hiszen egy a Roger Nyúl a Pácban című egykori élőszereplős és rajzfilmfigurás mozi egyik szexi szereplőjének a neve volt, és felnőttfilmes művésznévnek is elmegy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik