Tech

Hátizsák, gördeszka és feltölti a telefont, mi az?

Eláruljuk. Egy hátizsák, ami egyben elektromos gördeszka is, ami feltölti a telefont. Tényleg. Mutatjuk videón is, mert menő.

Ha eddig valaki arra szánta el magát, hogy elutazik valahová várost nézni, akkor ehhez egyrészt kellett egy hátizsák, amiben tarthatja a váltás ruhákat, ennivalót, telefont, pénztárcát és egyebeket. Ha ehhez viszonylag gyorsan és menő módon szeretne közlekedni is, akkor ott a gördeszka, amivel hamarabb megoldja a nevezetességek közötti utat, mintha gyalog caplatna. És persze városnézés közben fotózunk, GPS-t bámulunk, szóval lemerül a telefon is, fali csatlakozó meg sehol.

A Movpak egy olyan kütyü, ami ezt a három területet ötvözi. Az újonnan indított Indiegogo-kampány sztárja egy olyan hátizsák, amelyből egy pillanat alatt kihajtogathatunk egy elektromos gördeszkát, ami akár óránként 30 kilométeres sebességre is képessé tesz minket. Az egység mindössze hét és fél kilós, tehát még nem is egy hegynyi terhet kell a hátunkon cipelni, amikor épp nem rajta állva menőzünk az utcákon.

A készlet része egy vezeték nélküli távirányító, amivel akár “magunkhoz is hívhatjuk” a tárolóként is működő járművet, és ami még fontosabb, az elektromos kütyü semmilyen káros anyagot nem juttat a levegőbe működés közben, és ha a nagy rohangálás közben lemerül a mobilunk, még azt is feltölthetjük róla. Videónk is van, mutatjuk.

A kampányban már sikerült elérni az előirányzott 50 ezer dollárt, sőt – jelenleg 165 ezer környékén jár az előre leadott rendelések összege. Egy ilyen görhátizsák egyébként 700 dollárba, tehát átszámolva majdnem 200 ezer forintba kerül, de ezek szerint van, akinek megéri.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik