Tech

Ilyen Star Wars harcot még biztosan nem látott

Olyan akciót láthatunk ebben a néhány percben, amibe még Luke Skywalker és kedves apukája is beleizzadna.

A Star Wars legújabb része a legtöbbünknek azt hozta, amit vártunk, hiszen a klasszikus trilógia hangulatában készült, felbukkantak benne a régi szereplők, és a humor is ahhoz hasonlatos, amit egykor úgy megszerettünk. De mindig akadnak olyan rajongók, akik úgy gondolják, a megfelelő eszközökkel még többet ki lehet hozni a témából, például drónok, GoPro akciókamerák, és 3D-nyomtatott kiegészítők segítségével.

A CorridorDigital elhivatott fickói, valamint a Rotor Riot kiváló drónpilótái összefogtak, és készítettek egy olyan Star Wars rajongói filmecskét, aminek minden kockájából árad az akció, illetve a vizuális effektek és a megfelelő kamerabeállítások segítségével olyat filmecskét sikerült alkotni, melynek minden egyes másodpercét megéri megnézni. Mutatjuk:

Ahogy látható is, a srácok rendesen odatették magukat a légiharcot illetően, de minden másnak is megadták a módját, hiszen a 3D-nyomtatású kiegészítőkkel sikerült olyan jeleneteket alkotni, melyeknél kétségünk sincs, hogy valóban X-szárnyúak és Tie-vadászok vívják ádáz harcukat. Ami pedig a legszebb az egészben, hogy bár vannak vizuális effektek, de messze nincs annyira szétkozmetikázva, mint maga a Star Wars sorozat.

Amit még érdemes tudni, hogy a felvételek egyike sincs felgyorsítva, ami azt jelenti, hogy a drónok pilótái ennyire ügyes kezű figurák, akik totális kontroll alatt tartják az eszközöket, miközben azok nyaktörő sebességgel száguldanak a fák, vagy éppen a hídpillérek között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik