Tech

Frontend fejlesztőt keres az Adverticum (X)

Második anyanyelved a NodeJS, és a JavaScripttől sem riadsz vissza? Ismered a webes technológiákat, mint a HTML5, CSS, jQuery? Akkor bizony nálunk a helyed!

Csapatunk bővítéséhez néhány hozzánk hasonló gondolkodású, kreatív, profi, tanulékony, kitartó, összetett problémákat is átlátni képes, nagy munkabírású szakemberre van szükségünk. Ha valaha is álmodtál arról, hogy egy nagy és látványos eredményeket elérő csapat része legyél, akkor ideje, hogy a tettek mezejére lépj!

És hogy miért nálunk?
•    Mert itt olyan fejlesztéseket valósíthatsz meg, melyeket sehol máshol.
•    Mert a reggeli feltöltődéshez elengedhetetlen kávégép biztosítja a szükséges koffeinpótlást.
•    Mert az irodában van csocsó, hogy két feladat közt a játék se legyen akadály.

Fontos, hogy a NodeJS és a JavaScript mellett ismerd a HTML5, CSS, jQuery technológiákat is, és mivel ügyfelekkel dolgozunk, a jó kommunikációs készség és a középfokú angol nyelvtudás is elengedhetetlen.
A jelentkezés során előnyben részesülsz, ha ismered a Linuxot, a PHP 5-öt, és egyéb programnyelvekkel is jó „barátságban” vagy.
A kellemes és rugalmas munkahelyi környezet mellé versenyképes juttatási csomagot, stabil céges hátteret, szakmai fejlődési lehetőséget biztosítunk, melyet fiatalos csapattal és családias hangulattal fűszerezve kínálunk.

Gyere, és dolgozz velünk az Adverticumnál.

Várjuk az önéletrajzodat (fizetési igény megjelölésével) a jobs@adverticum.com címen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik