Tech

Már orgiákat is szervezhetünk Tinderen

Legalábbis ezt implikálja az app legújabb, egyelőre még csak ausztrál felhasználók által hozzáférhető szolgáltatása, a Tinder Social.

A Tinder főnöke, Sean Rad már korábban is nyilatkozott arról, hogy Ausztrália tökéletes tesztpopulációnak számít a világ legnagyobb randiappja számára, ugyanis annyira távol van mindentől, hogy nyugodtan tesztelhetik ott szolgáltatásaikat, az nem lesz kihatással a bolygó semmilyen más felhasználójára sem.

A Tinder rajtuk tesztelte le először a superlike-okat (ez az a jelzés, amivel tudtára adhatjuk valakinek, hogy TÉNYLEG tetszik), illetve a Tinder blendet is, amely a találatok megjelenítésének sorrendjét befolyásolta – egyúttal náluk is bukott el az a Matchmaker nevű funkció, amivel gyakorlatilag két Facebookos barátunkat tudtuk volna behúzni a rendszerbe, egyúttal pedig össze is párosítottuk volna őket. A magyarázat minderre csak annyi volt, hogy csak egy hangos kisebbségnek tetszett az ötlet és mivel a legtöbb felhasználó nem tudott volna ezzel mit kezdeni, ezért inkább mindenestül el is távolították.

tinder super like

Most éppen a Tinder Social nevű szolgáltatást tesztelik: miután sikeresen matcheltünk emberekkel, csoportokba tudjuk őket rendezni, majd más csoportokat tudunk balrázni-jobbrázni, beszélhetünk velük, illetve találkozókat is tudunk majd velük szervezni. A Gizmodo első reakciója szerint végre kitöltötte a Tinder azt az űrt, amiben eddig a gruppenrajongók lebegtek – ha pedig szerencséjük van, a szolgáltatás hamarosan ki is gyűrűzik abból az országból, ahol az evolúció minden egyes élőlényt azért teremtett, hogy válogatott módon pusztítsa el a turistákat.

Ami pedig azt a gyakran hangoztatott véleményt illeti, hogy a Tinder nem randiapp, gyakorlatilag minden randiapp, ahol felhasználókról képet lehet látni és lehet velük valamilyen módon kommunikálni – aki ugyanis partnert keres magának, ezen két funkció birtokában már feltalálja magát, legyen szó fórumról, közösségi oldalról, Foursquare-ről vagy… gyakorlatilag bármi másról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik