Tech

A mai nap legfontosabb listája: ezekkel játssz beszívva!

Negyedik hó huszadika van, haversrác! 420, vágod? Na, minek a napja ez? Hát persze, hogy a marihuánáé, és támogatni ugyan nem támogatunk semmit, ami illegális, ez a lista ettől még állat! Dőljetek hátra, csekkoljátok, én addig megnézem, maradt-e még pizza!

Április huszadika van, a marihuána-legalizálás világnapja, és bár természetesen nem propagáljuk nyíltan az alkoholnál jóval kevésbé káros, bizonyítottan hatékony fájdalomcsillapító, kreativitást serkentő lágydrog fogyasztását, de ha már úgy alakult, hogy izé, megkínálták a kedves olvasót, mert például beállt egy körbe és csak akkor jött rá, hogy bizony vicces cigit adtak a kezébe, amikor már késő volt, és letüdőzte, és most ott áll beszívva és nem tud mit kezdeni az élménnyel, segítünk! Vagyis nem mi segítünk, hanem a Machinima kellemesen elmebeteg top10-es listákat gyártó párosa, Steve és Larson, akik elmondják, mivel érdemes játszani elszállva. Íme a lista a lustáknak, akik nem tudnak végignézni egy négy perc húsz másodperces (érted, mekkora már!!!) videót, aztán a végén embedeljük persze azt is. Szóval:

Halo

Bolygóméretű, erdőkkel, hegyekkel borított gyűrűvilágok, neonszínű ellenfelek, őrült fegyverek, és egy olyan sztori, amit józanul is nehéz követni, de ha nem sikerül, annyi baj legyen…. VÁÓ!

SUPERHOT

Minden tiszta fehér, kivéve az ellenfeleket, akik vörösek! VÖRÖSEK, érted?! És nincs arcuk, meg így igazából semmijük sem, olyanok, mint az izék, na… kirakatbabák! És vágod, nem mozog semmi, áll az idő, le vagy pauzálva! Kivéve, ha megmozdulsz! Akkor mindenki más is megmozdul és így kell lövöldözni meg kardozni…. ÚRISTEN!

Jazzpunk

Mi történik? Mi ez az egész?! Mi van??? Fogalmam sincs, de ez valami egészen…. FÚÚÚÚ!

Audiosurf

Relaxálsz, szívj, tartsd bent, lassan engedd ki… ÉS HAJTS NEKI AZ ÖSSZES SZÍNES TÉGLÁNAK! Zenére! AZTA!

Journey

Utazás! Érted, utazás!

GTA V

Ezt azért ajánlott, mert a játékban be lehet szívni, és lehet tovább játszani a szereplővel, aki onnantól kezdve ugye be van szívva… mindezt úgy, hogy közben te is be vagy szívva… mármint a valóságban, frankón…. ŰŰŰŰ!

Geometry Wars

Erről inkább csak ideteszünk egy képet, mert így lesz magától értetődő:

gw

Super Smash Brothers

Fontos, hogy ne egyedül játssz, hanem társaságban, méghozzá úgy, hogy mindenki más is… érted, na!

Antichamber

Csak ne hajolj túl közel a monitorhoz!

Az első helyet nem áruljuk el, tényleg tessék megnézni a videót! És kivételesen ne gyűlölködjetek a kommentdobozban, hagyjátok élni a másikat, és akkor már hagyjátok azt csinálni, ami neki jól esik, peace & love y’all!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik