Tech

Ha ön sem hajlandó felnőni, ezt az öltönyt imádni fogja

Mondjuk állásinterjúra annyira nem ajánljuk, hacsak nem játékfejlesztőnek jelentkezik.

A hír elején meg kell osztanom, hogy munkában töltött életem során olyan szinten megundorodtam az öltöny és nyakkendő intézményétől, hogy ha ruházkodásommal kapcsolatban érdeklődnek, mindig azt válaszolom: öltönyt ezentúl csak akkor vagyok hajlandó hordani, ha a bíróságra jó hatást kell gyakorolnom.

Na, ez dőlt meg ma, amikor megláttam, milyen szettet kínál az OppoSuits azoknak a geekeknek, akik ugyan életkor szerint kinőttek a retró videojátékokból, de lélekben soha. Ő az:

pac-man-oltony-02

Igen, az öltöny mellett a nadrág és a nyakkendő is a klasszikus Pac-Man játék alapján készült. A kis utak, rajtuk a pöttyökkel és a szellemekkel, és persze magával Pac-Mannel, ami sokak szerint egy zabáló sajt, de mindegy is: ez az összeállítás parádés.

Természetesen konzervatív megbeszélések és visszafogott operalátogatások esetén nem feltétlenül ez a legideálisabb választás, de 110 dollárért már csak úgy, utcai használatra is érdemes megpróbálkozni vele mindenkinek, aki úgy érzi, egyszerre nonkonformista és hagyománytisztelő öltözékével mutatna egy határozott középső ujjat a felnőttség fogalmának. 110 dollár nagyjából 30 ezer forintnak felel meg, plusz a szállítás – biztos lesz, akinek ennyit megér ez az állásfoglalás.

Ja, ha már Pac-Man, az ugye megvan, hogy egy csomó helyen játszhat vele ingyenesen, akár a böngészőben? Például itt. Kellemes munkakerülést!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik