Tech

Kipróbálható az extrákkal felturbózott Outlook

Az extrákkal felszerelt Outlook elvileg fizetős, gyakorlatilag azonban egy egész éven át ingyen lehet használni.

Nagyon sok munkahelyen a Microsoft Outlook az elfogadott és használt levelező, ami egyébként nem annyira meglepő, hiszen tény, hogy a redmondi óriás által kínált megoldás számos többletfunkcióval bír, melyek kiemelik a hétköznapi levelezők közül. Most pedig itt a megújult változat, ami elvileg fizetős, de egy kicsit mégsem.

Nemrég a Microsoft bejelentette a levelezőprogram megújult változatát, melynek az Outlook Premium nevet adta, és akkor úgy lehetett tudni, hogy az Office 365 használóknak ingyenesen biztosítja a továbbfejlesztett levelezőt, míg mindenki másnak havi 3,99 dollárjába kerül majd. Az Outlook Premium olyan többletfunkciókat biztosít, amiben a hétköznapi verziót nyüstölő felhasználók nem részesülnek, így többek között öt személyre szabott e-mail címet, könnyebb naptármegosztást, és reklámbannerektől mentes inbox használatot biztosít.

outlook premium

Jelenleg azonban úgy néz ki, hogy bár meghívásosan ugyan, de bárki egy évig ingyenesen használhatja az Outlook Premiumot, mielőtt fizetnie kellene érte, de azt is érdemes tudni, hogy a program a tesztfázisban van, tehát akár az ár is változhat. Az is lehet, hogy ha túl sok negatív visszajelzés érkezik, akkor a Microsoft fogja, és törli, vagy átalakítja az egészet, úgy ahogy van, de simán elképzelhető, hogy a felhasználóknak bejön a dolog, és esetleg még az ár is emelkedni fog.

Mindenesetre egy próbát megér, hiszen az ingyenes egyéves használat nem kerül semmibe, maximum megismerjük egy kicsit jobban, hogy min mókuskodott a Microsoft. Aki tehát szeretné magát meghívatni a pilotba, annak mindössze annyi a dolga, hogy szépen ide kattint és igényel egy meghívót, aztán amikor megérkezik a visszaigazoló levél, egy évig ingyenesen és lehetőleg boldogan használja az Outlook Premiumot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik