Tech

Jön az idei legnagyobb Windows 10 frissítés

Rátfai Gábor
Rátfai Gábor

újságíró. 2016. 04. 01. 16:00

Az első születésnap egy szép nagy frissítési csomagot tartalmaz.

A Windows 10 egyébként sem egy régi operációs rendszer, de mivel az istenadta nép jó része szerint a Microsoft a világot használta fel tesztlabornak, ezért elkél a rendszernek egy combosabb frissítés, amivel plusz funkciók, még stabilabb működés, és megerősített védelmi rendszer jár.

Mindez a Build 2016 elnevezésű Microsoft konferencián derült ki, ahol egyébként sok másról is szó volt, melyek a céggel és a termékeivel kapcsolatosak, így például az is, hogy 270 millió eszköz használja a Windows 10-et, melyre január óta nagyjából hetvenmillió felhasználó csapott le. Azt azonban érdemes tudni, hogy ebbe a számba beletartozik az Xbox One, illetve a Windows 10 Mobile is, azaz a konzolok és a windowsos mobiltelefonok használóit is nagyvonalúan berántották ebbe a körbe.

Kiemelten fontos, hogy a Windows 10 Anniversary Update (Évfordulós Frissítés) egy olyan nagyméretű digitális plasztikai műtét, ami a Microsoft operációs rendszerének első születésnapján gördül majd le a hatalmas szalagról, mely a virtuális tartalmakat gyártja a népeknek. Az már szinte természetes, hogy magához a Windows 10-hez hasonlatosan a korábban Redstone munkanévre hallgató frissítés is ingyenes lesz, viszont azt még pontosan nem tudni, milyen új funkciók kerülnek bele a csomagba. Arról viszont elejtettek néhány megjegyzést a konferencia előadói, hogy az Edge böngészőt felszerelik biometrikus biztonsági lehetőségekkel – ennél viszont azért mindenképpen több mindent várunk a nyári ráncfelvarrástól, szóval igyekszünk hamar beszámolni róla, mik szivárognak ki a tartalommal kapcsolatban.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.