Tech

Hiánypótló kütyü: vécédeszka-hangulatvilágítás

Ne higgye, hogy megvan mindene! Addig nem élt igazán, amíg nem világította ki a vécédeszkáját.

Sok dolog van széles e világon, aminek megkérdőjelezhetjük a létjogosultságát, és mindig akadnak újabbak, amikről nem tudjuk, hogy vajon mégis mi értelme van. Aztán viszonylag gyorsan kiderül, hogy tulajdonképpen bármit el lehet adni, mert mindenre van vevő.

Az IllumiBowl Night Light egy olyan dolog, ami egyrészt dekorációs, másrészt praktikus célokat szolgál, bár abban nem vagyunk biztosak, hogy őrületes szükség van rá. Mindenesetre aki rendszeresen esik hasra éjjelente a mosdó felé botorkálva, annak nem jön rosszul egy olyan vécédeszka, ami diszkréten világít, ha közelít felé valaki. A LED világítás nem csak arra jó, hogy lássunk is valamit a sötétben, miközben a villanykapcsolóért tapogatózunk, hanem valamilyen szinten dizájnossá is teszi a vécét.

illumibowl

Az IllumiBowl egy Kickstarter projekt, melyre eddig közel 10 000 dollár jött össze, míg darabja 19,99 dollárért vásárolható meg, ha valaki úgy dönt, hogy mindenképpen látványvilágítást szeretne a budiba. Ezért a pénzért automatikus be-és kikapcsolás jár, valamint nyolcféle szín közül választhatunk, bármilyen vécédeszkára rögzíthető, és akkumulátorról működik.

Nehéz lenne azt mondani, hogy ha egy ilyenünk van, boldogan halunk meg, de ki tudja, talán még trendet is teremthet a vécévilágítás, és kiderül, hogy csak mi nem hittünk benne eléggé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik