Tech

Leesett az álla a netezőknek, amikor tüzetesen megnézték ezt a panorámaképet

A Sanghaj csodás panorámájáról készült majdnem 25 milliárd pixeles fényképen egy elsőre alig látható ablak rejtette a nem mindennapi jelenetet.

Az ördög a részletekben rejlik. Ez a kijelentés nagyon is igaznak bizonyult a sanghaji Bund híres látképéről készült ultra-nagyfelbontású körpanorámás fényképre, ami az elmúlt napokban kezdett el a terjedni a kínai közösségi oldalakon.

Sanghaj pano01

A tavaly nyáron közzétett fotón ugyanis éles szemű netezők egy igencsak meglepő jelenetet vettek észre a Pudong Shangri-La szálloda egyik ablakában: egy férfit, aki látszólag teljesen meg volt győződve arról, hogy senki sem láthatja. Ezért a legteljesebb nyugalomban állt ki anyaszült meztelenül az ablakba, hogy telefonálás közben a látképben gyönyörködhessen.

Pechjére pont abban a pillanatban készült tőle több kilométernyire a Big Pixel Studio 25 milliárd pixeles felvétele. De legalább az megnyugtathatja, az arcát már nem lehet felismerni.

Ha valaki szeretné saját maga megkeresni az eredeti képen a férfit, aki most már biztosan megbánta tettét, ide kattintva böngészheti végig a fényképet, hogy megtalálja emberünket.

 

Azoknak pedig, akiknek erre most nincsen ideje, íme, a kinagyított részlet:

 

Sanghaj pano02

Ajánlott videó

Olvasói sztorik