Tech

Facebookon keménykedett a drogdíler, mehet a börtönbe

Az eset tanulsága: ne buzdítsuk orális szexre az ügyünkben felfüggesztettet adó bírónőt, mert még a végén meggondolja magát, és mégis leültet.

A Facebook már számtalan ember vesztét okozta, hiszen többen is elkövették azt a hibát, hogy beteget jelentettek a munkahelyükön, majd pedig másfél óra múlva feltettek egy képet, melyen szemmel láthatóan teljesen egészségesen élvezték az életet valami tóparton apró esernyős koktélok társaságában. De a bűnözők sem különbek, hiszen hallottunk már olyan átgondolatlan cselekedetről, hogy valaki a közösségi oldalon posztolt egy képet, melyen éppen rendőrautóból csórja a benzint, de olyan elkövető is akadt, aki még be is jelentkezett egy bűntett helyszínén.

Daniel Sledden is megtanulhatja, hogy a Facebook nem éppen a megfelelő hely a melldöngetésre, főleg nem úgy, hogy azt a bírónőt gyalázza, aki felmentett büntetést adott neki. Történt ugyanis, hogy a 27 éves fiatalember fűvel kereskedett a lakásában, és miután nyakon csípték, annak rendje és módja szerint bíróság elé került, ahol Beverley Lunt bírónő ítélkezett az ügyében. Sledden beismerte a tettét, így ezt az ítész enyhítő körülményként vette figyelembe, és végül két év felfüggesztettel bocsátotta útjára az elkövetőt, aki azonban nem tudta magában tartani örömét, és rögvest a Facebookon tudatta azt a többiekkel.

beverley lunt

“Nem tudom elhinni, hogy ilyen szerencsém van, 2 év felfüggesztett a 3 év letöltendő helyett, igen haver! Beverley Lunt bekaphatja a f******t”, írta ki a boldog ember, aki kis idő után ugyan eltávolította a bejegyzést, de addigra már igencsak késő volt. A bíróság figyelmét ugyanis nem kerülte el a trágár megnyilvánulás, és annak ellenére, hogy utána a fiatalember felajánlotta, hogy a Facebookon nyilvánosan elnézést kér, egy kedden tartandó újratárgyalásra invitálták.

Ebből pedig könnyen lehet, hogy letöltendő lesz, de ha így alakul, legalább lesz ideje eltöprengeni azon, hogy mi az, amit kitehet a falára, és mi az, amit inkább tartson meg magának, vagy maximum egy sör mellett ünnepelje meg a haverokkal. És lehet, hogy mire kijön a hűvösről, a profilképén látható Skoda Fabiának is berohad a féke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik