Tech

Elege van Billből a Facebookon? Így tehet ellene!

Egyre többször látni azt a pálcikaembert a Facebook falunkon, aki azt szeretné, hogy legyünk olyanok, mint ő, és ne nyomjuk fullba a kretént. De ha pont belőle van elegünk, akkor könnyen semlegesíthetjük.

Bill egy jóindulatú, jópofa poénnak indult, viccesen felkapva a bugyuta emberi viselkedést, a túlzásba vitt marhaságokat, de aztán úgy elszaporodott, mint rég nem látott rokonok a lottónyertes házában, és mostanra pontosan azzá vált, ami ellen egykoron létrejött. Az indulásakor még valóban szellemes, jópofa pálcikafigura mára közel olyan idegesítővé tud lenni, mint a hónaljszagú idézetek vagy a folyamatos kamuhíreket böfögő ál-híroldalak megosztásai.

Aki esetleg még nem unja a Bill-szerű poénokat, és maga is szeretne előállítani hasonló álbölcsességeket, akkor ide kattintva viszonylag gyorsan megteheti, köszönhetően a blobla funkcionális alkalmazásának, melynél csak annyit kell tennünk, hogy bepötyögjük a nevet és a nemet, kisvártatva pedig már kapjuk is az instant okosságot, amit azonnal pattinthatunk a Facebookra. A baj mindössze annyi, hogy az oldal angolul beszél, így ha ön történetesen éppen a NAV első embere, akkor jobb, ha tolmácsot kér. Egyébként  a blobla oldala valami ilyesmit tud:

kill bill fidesz

Akinek azonban tele a hócipője a Be Like Bill jelenséggel, annak egy nem túl bonyolult kattintgatással lehetősége van a blobla gyárat kilőni, és ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy keresünk egy ilyen posztot a hírfolyamunkban, ráklikkelünk a lefelé mutató nyilacskára, majd pedig újabb kattintással a “Hide all from Blobla App / Blobla összes bejegyzésének elrejtése” opcióra (attól függően, hogy magyar vagy angol felületet használunk), és máris végeztünk.

how_to_block_be_like_bill_post_2_less_sweary

Ezzel természetesen nem tudunk kinyírni minden egyes ilyen posztot, csak azokat, melyeket a blobla segítségével ömlesztenek a falunkra, és ez bizony nem ment meg a Paintben átalakított, magyarított képektől, úgyhogy vagy hibernáljuk magunkat Facebook ügyileg vagy továbbra is együtt élünk a Hungarian Billekkel és álszenteskedésükkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik