Tech

Így telt a 2015-ös év a Youtube-on

Elindult a YouTube Rewind idei csatornája: az év fontosabb videóira visszatekintő gyűjtemény a magyarok kedvenceit is külön listázza.

A YouTube közzé tette a közösségi videomegosztó 2015-ös évét sommázó kisfilmjét, a Rewindet. A montázs az elmúlt esztendő legnépszerűbb zenéire és legnépszerűbb videóira reflektál látványos és vidám formában.

Érdemes benézni a YouTube Rewind magyar csatornájára is, hiszen a Google videószolgáltatása idén is megmutatja, melyik videókat nézték legtöbbször, vagy épp milyen kisfilmek kapták a legtöbb kommentet 2015-ben. Egy kicsit persze el vagyunk keseredve egy részétől, de hát ez van, ilyen, amikor tükröt tartanak elénk.

2015 legfelkapottabb videója például az Irigy Hónaljmirigy Jolly & Kis Grófo paródiája. Az eredeti is a hazai zenekultúra mocsarában tapicskol, és még paródiát is sikerült csinálni belőle. No comment.

Ezen a listán egy újabb paródia következik (a Pamkutya-féle Welhello átirat), majd a Zsanettet a szökőkúthoz invitáló agydonor, és csak utána jön az új Star Wars második trailere.

A legfelkapottabb zenei videók listáját ez a csodálatos zenemű vezeti. Hogy ez mitől volt sokkal népszerűbb, mint az összes többi agyoneffektezett, autotune-nal feljavított műanyag, arra nincs magyarázat.

Naná, hogy ezen a listán is van Kis Grófo (a Bulibáró, mi más), Wellhello, és még Majka is belefért. Olyan zene, ahol igazi hangszerek is megszólalnak, nincs a listán. Köszönjük, kedves emberek.

A további kedvenceket itthonról és a világból a 2015-ös magyar Rewind csatornán lehet végigböngészni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik