Tech

Zseniális fejeket mintáznak a Fallout 4 játékosok

A Bethesda új sikerjátéka már hihetetlenül részletes karakterszerkesztőjével is hódít: a játékosok egy részét a kalandozásnál is jobban érdekli, hogy híres, vagy épp kifejezetten ronda fejeket mintázzanak meg.

Ugyan a Fallout 4 továbbra is követi a sorozat hagyományait, és egy kifejezetten részletes, izgalmas kalandot ígér az atomháború után 210 évvel, a játék bevezetője annyira kiválóra sikeredett, hogy egyesek számára amolyan külön minijátékként funkcionál.

Az első percekben ugyanis egy tükör előtt dönthetjük el, hogy nézzen ki a főhős (vagy főhősnő), és az arc, test, haj legapróbb részleteit is addig változtathatjuk, amíg egy nekünk tetsző, egyedi figurát nem kapunk. Nem mondom, én is rászántam jó pár percet, hogy egy igazán vadóc harcos amazont gyártsak, de azon jómagam is megdöbbentem, mekkora divat lett a virtuális plasztikából. Mutatunk is egy kedves válogatást a Fallout 4 szerkesztőjében készült fejek közül.

Íme, Vlagyimir Putyin.
fallout4-02

Ő Walter White, a Totál szívás (Breaking Bad) antihőse
fallout4-03

Will Smith és Keanu Reeves, akit bevert orral, a John Wick film címszerepéből rángattak elő
fallout4-04

Az X-Akták híres párosa, Scully és Mulder
fallout4-05

Hulk Hogan
fallout4-06

Persze a híres emberek képmásai mellett más is megihlette a játékosokat. Egyesek ugyanis abból csinálnak versenyt, kinek sikerül a legrondább arcokat létrehoznia: ehhez egyrészt a különféle használható sebesüléseket, bőrhibákat és egyéb “ragyákat” alkalmazzák, valamint a lehetőségek határáig eltorzítják az arcok egyes elemeit. Íme, néhány elrettentő példa.

fallout4-07

fallout4-09

fallout4-08

Ajánlott videó

Olvasói sztorik