Tech

Az internet új kedvence a kedvesen lúzer GoPrós ír apuka

Bár sokan úgy adják tovább a következő videó linkjét, hogy a kísérőszövegben elég durván kiosztják, lehülyézik, vagy épp leparasztozzák a felvételek készítőjét, tulajdonképpen a maga módján a világ egyik legcukibb kisfilmjéről van szó. Történt ugyanis, hogy az ír Evan Griffin kölcsönadta édesapjának a GoPro kameráját és egy szelfibotot, az ír úr ugyanis életében először Las Vegasba utazott, és szeretett volna mindent megörökíteni a város nevezetességei közül.

A lelkes apa végig is videózta a városnézését a szállodai kilátástól kezdve a legnagyobb szállodákon át egy buszos nézelődésig, csupán egyetlen apró, de sorsdöntő bakit követett el: mivel fogalma sem volt, hogyan is kell használni egy GoPrót, a kis kamerát fordítva rögzítette a szelfibotra, így gyakorlatilag végig ő maga látható a videón, ahogy lelkesen nézelődik, és kommentálja, mit látunk… illetve mit kéne látnunk a felvételeken.

Kissé gonosz dolog volt a drágalátos kisfiától, hogy a nagyközönség elé tárta a felvételt, de nem tudjuk nem szeretni a lelkesen magyarázó Joseph M. Griffint. Íme a videó, nézegesse mindenki Las Vegast úgy, ahogy még egy film sem mutatta meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik