Tech

Luxus titánokosórát villantott a TAG Heuer

A TAG Heuer, az Intel és a Google bemutatta a svájci luxusóra-gyártó által készített TAG Heuer Connected okosórát.

Az Intel technológiájára épülő vadonatúj TAG Heuer Connected okosórát az LVMH Toronyban tartott sajtóértekezlet során mutatta be Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke, Brian Krzanich, az Intel vezérigazgatója és David Singleton, a Google Android Wear műszaki igazgatója.

Snap849

Az óra az Intel műszaki megoldásai révén optimalizálja a teljesítményt, és egy sor csatlakoztatási lehetőséget kínál, beleértve az audio streamelést, a Bluetooth 4.1 és b/g/n Wi-Fi csatlakozást, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Android Wear operációs rendszer által biztosított funkciók teljes tárházát használhassák. A 4 GB belsőmemóriával rendelkező TAG Heuer Connected a 410 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően egész napos használatot biztosít. Ezenkívül a Google hangirányításhoz szükséges kis mikrofonnal is el van látva, valamint zafír kristály érintőképernyővel van felszerelve, a 3 óránál elhelyezett, kezelőeszközként is használható korona nélkülözhetetlen kiegészítőjeként.

Snap850

A kétmagos 1,6 GHz-es Intel processzorral és 1 GB RAM-mal felvértezett készülék 1,5 colos átmérőjű köralakú LTPS LCD kijelzője 360×360 pixeles felbontással és 240 ppi-s pixelsűrűséggel rendelkezik. A 12,8 milliméter vastag karóra 52 grammot nyom a mérlegen és fontos, hogy nemcsak androidos, hanem iOS szoftveres mobiltelefonokkal is kompatibilis. A 46 milliméter átmérőjű, IP67-es vízálló kivitelű TAG Heuer Connected elsősorban egy hamisítatlan kronográf óra, amelynek tokja, hátlapja és a pántjai titánból készülnek. A textúrált fekete gumiszíjjal (hat, külön kapható színben is gyártják: piros, kék, fehér, narancs, zöld és sárga) és a titánból készült csattal kiegészített viselhető készülék ára 1500 dollár (440 ezer forint). A forgalmazás november 12-én kezdődik meg.

Snap851

Ajánlott videó

Olvasói sztorik