Tech

Mától kapható a legvékonyabb és legkönnyebb okosóra

A Pebble legújabb viselhető kütyüje olyan kompakt és olyan pillekönnyű, hogy könnyen összetéveszthető egy teljesen hagyományos karórával.

Az elmúlt időkben rengeteg okosórát dobtak piacra a különböző gyártók, azonban ezek közös vonása volt az ideálisnál sajnos mindenképpen nagyobb vastagság és tömeg. A Pebble által szeptemberben bejelentett és most végre boltokba kerülő Time Round fejlesztésekor viszont végre pontosan ennek a kérdéskörnek szentelték a legnagyobb figyelmet.

Snap818

Az újdonság a gyártó közlése szerint a világ legvékonyabb és egyben legkönnyebb okosórája: a Time Round mindössze 7,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig alig 28 grammot nyom. A 14 és 20 milliméteres szíjakkal kombinálható készülék fekete és ezüst színben támad, illetve érkezni fog belőle egy rózsaarany színű különleges kiadás is. A korábbi Pebble Time-hoz hasonlóan a Time Round is a gyártó egyedi operációs rendszerét futtatja, azonban lényeges eltérés, hogy a 64 színárnyalat megjelenítésére képes display ezúttal nem négyszögletes, hanem köralakú.

Snap820

A többek közt naptárbejegyzések, szöveges üzenetek és bejövő hívások kijelzésére alkalmas kütyü egy feltöltéssel mintegy 2 napos használati időre képes, és mindössze 15 percnyi töltéssel 1 napos üzemidőt kaphatunk. A kereskedelmi forgalomban november 8-án, vagyis a mai napon debütáló vadonatúj Pebble okosóra ára 249 dollár (72 ezer forint). Összehasonlításképp, a Pebble Classic 99 dollárba (29 ezer forint) kerül, a Pebble Time pedig 199 dollár (58 ezer forint) ellenében vihető haza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik