Tech

Az R2-D2 hűtő kézbe hozza a sört

Mi már tudjuk, mit kér karácsonyra mindenki, aki a szívében Jedi. És persze akinek van 2,3 milliója.

Messze még a Star Wars hetedik részének decemberi bemutatója, máris itt van azonban az a termék, amitől garantáltan minden rajoongó lázba jön. Emlékezhetünk arra a jelenetre, amikor még a Jedi visszatér első jeleneteiben R2-D2 italokat szolgál fel Jabba hajóján? Most hasonlót szerezhet be bárki a Haier nevű cégtől: egy távirányítható, “életnagyságú” Artu-hűtőt.

A beharangozó videóban is jól látható, hogy a filmben is megismert módon, kerekeken gördülő alkalmatosság távvezérelhető, így akár a kanapéhoz is odarendelhetjük egy hideg sörrel, amikor a Star Wars maratontól ellustulva nincs kedvünk elsétálni a konyháig. Ráadásul az R2-es hűtő kiválóan adja vissza a filmbeli robothangokat és fejmozgatást is.

Egy dolog zavaró csupán a nemrég bejelentett eszközben, de az nagyon: az ára. A gyártó 998 ezer japán Yent kér érte, ami átszámolva nagyjából 2,3 millió forintot jelent, ráadásul ebben még a szállítás sincs benne. Mindenesetre a tech-rovat szerkesztősége ezúton jelzi, hogy nagyon szereti a karácsonyi ajándékokat, valamint a Star Wars-t, R2-D2-t, és a hideg sört. Már ha értik, mire célzunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik