Tech

Holnap estig még kipróbálható a legújabb Star Wars játék

A novemberben megjelenő Star Wars Battlefront néhány játékmódját ingyenesen lehet kipróbálni, ráadásul a fejlesztők meghosszabbították a tesztidőszakot. Tudjuk, mivel játszik mindenki a mai munka után.

Az új Star Wars film bemutatója nem az első olyan esemény lesz, amit az igazi Jedi- (vagy Sith-) rajongók tűkön ülve várnak idén. Még a mozis premier előtt, novemberben jelenik meg ugyanis PC-re és újgenerációs konzolokra a Star Wars Battlefront, amely a háborús akciójátékok mechanikáját házasítja össze a kultikus filmsorozat világával.

A játékot fejlesztő DICE csapata ráadásul egy mostanában már kevésszer tapasztalható fogással ingyenes bétatesztet hirdetett, első körben egy hétvége erejéig. Ebben a végleges kiadás tucatnyinál is több játékmódjából háromba lehet bepillantani: az egyedül, vagy egy online partnerrel végigvihető, sziklás kanyonokban játszódó Survival módba, valamint két olyan kalandba is, amelyben sokszereplős csatákat vív a lázadók és a Birodalom serege.

Aki viszont esetleg lecsúszott az ingyenes próbáról, felhagyhat a sopánkodással: a DICE kedd estig tolta ki az ingyenes béta határidejét, így továbbra is letölthető a demó telepítője (ehhez PC-n laza 11 gigabájtnyi helyet azért érdemes előkészíteni). A letöltést az Electronic Arts saját szoftverbolt-klienséből, az Originből lehet elindítani. Mi pedig már épp írjuk a hétvégén szerzett első tapasztalatainkat 2015 egyik legjobban várt játékának demójáról… csak hát, most még keddig lesz egy kis “dolgunk”, ha értik, mire gondolunk.

star-wars-battlefront-02

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik