Tech

Sötét van? Csapj a segglámpára!

Napról napra csodás és hasznos találmányok találják meg az utat a boltokba és az előremutató technológiákat kedvelő felhasználók életébe. Valamint a segglámpa.

Rég gondolkoztam ennyit azon, leírhatok-e egy bizonyos szót egy hír címeként. De a most bemutatott termék tényleg olyan, hogy egyszerűen erősebbet érdemel, mint az “emberi tomport formázó fényforrás”, vagy a “világító ülőgumó”. Novembertúl ugyanis rendelhető a gyártó szerint karácsonyi ajándéknak is kiváló, Slap It nevű dekorációs világítás, ami egy emberi hátsót formáz. De ez még nem minden.

A lámpa fel- és lekapcsolása ugyanis nem valamilyen gombbal történik, hanem rá kell csapnunk, meg kell szorongatnunk a műpopót, esetleg bele is csíphetünk egy embereset. A felület ráadásul szilikonos anyagból készült, tehát pontosan úgy is reagál, mint egy valódi fenék. Ha értik, mire gondolok. Boioioioing.

Segglampa 02

A 10 különböző színű világítással elérhető segglámpa még 2014-ben jelent meg először, de csak egy pár száz darabos, limitált kiadásban, a nagy sikerre való tekintettel azonban megkezdődött a sorozatgyártás: az előrendelőknek december elsejétől már szállítják is a modern tudomány és technika eme csodáit, a szimpla változatra 149, a triplára 399 dolláros áron… nos… csaphatunk le. Íme egy videó is a működésről, aztán mára akár be is zárhatjuk az internetet… vagy irány rendelni a gyártó oldalára, kinek-kinek kedve szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik