Tech

Angry Birds: berepülnek a mozikba a mérges madarak

Az Angry Birds rajongók számára jó hír, hogy már javában készül a népszerű mobiljáték történéseit feldolgozó mozifilm.

2016 május 13. nagy nap lesz az Angry Birds rajongók életében, ugyanis ezen a napon érkezik meg a mozikba a Sony által készített Angry Birds mozifilm, legalább is az Egyesült Királyságban ekkor kezdődik meg a film vetítése. Az Egyesült Államokban május 20-án, Ausztráliában pedig június 9-én debütáló film első hivatalos trailere már meg is érkezett, íme:

A finn székhelyű Rovio Entertainment lassan 6 éve, egész pontosan 2009 decemberében indította világhódító útjára a mérges madarakat, vagyis az Angry Birds nevezetű mobiljátékot, mely első körben iOS készüléken volt elérhető, később pedig a rivális platformokat is meghódította magának. A játékból az elmúlt években tucatnyi spinoff készült, idén július 30-án pedig megérkezett a sokak által várva várt Angry Birds 2.

A legújabb Angry Birds-öt a megjelenést követő első hét során rögtön több mint 20 millió példányban töltötték le a rajongók. Összehasonlításképp, az első Angry Birds kiadás kilenc hónap alatt érkezett el ehhez a képzeletbeli mérföldkőhöz. Az alkalmazás az Apple App Store-ban és a Google Play Store-ban is nagyon sikeres, és több mint 100 országban a letöltési toplisták legelején landolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik