Tech

Magyar Nagydíj: nyerjen tőlünk eredeti Ferrari pólókat!

Egyetlen egyszerű kérdésre kell válaszolni, és máris adott az esély a Ferrari relikvia megnyerésére.

A mogyoródi versenypálya immár a 30. Magyar Nagydíjra készül, s ebből az alkalomból különleges nyereményjátékkal lepjük meg a Formula-1 rajongó olvasóinkat. Mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolni, és bárkiből Scuderia Ferrari póló-tulajdonos válhat.

Az olasz istálló szponzora és hivatalos számítógépes biztonsági beszállítója, a Kaspersky Lab fontos szerepet játszik abban, hogy idén már két alkalommal látogatott hazánkba a Scuderia Ferrari. A májusi Nagy Futamot és a Ferrari Racing Days-t követően, harmadik alkalommal érkezik hazánkba a száguldó cirkusszal együtt az olasz istálló, a Scuderia Ferrari csapata. Ráadásul most a Technet és a Kaspersky Lab jóvoltából két szerencsés olvasónk egy-egy darab eredeti Scuderia Ferrari pólót nyerhet, amelyhez nem kell mást tenni csak elküldeni a helyes választ a következő kérdésre:

A Kaspersky Lab jóvoltából melyik F1-es Ferrari pilóta látogatott Budapestre a 2015-ös Nagy Futamra?

A válaszokat a következő e-mail címre várjuk: kasperskylab_jatek@lewispr.com. A levél tárgya pedig a: Technet – Kaspersky Lab Nyereményjáték legyen.

A helyes válaszokat 2015. július 26-ig, 20 óráig várjuk azoktól, akik a Facebookon megosztják ezt a cikket, illetve követői a Technet.hu Facebook oldalának. A két szerencsés nyertes nevét 2015. július 28-án, 12 órakor hozzuk nyilvánosságra. A játék teljes szabályzata ebben a pdf dokumentumban olvasható el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik