Tech

Xbox One: nagyobb merevlemez és árcsökkentés

A Microsoft máris elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy kicsit felvarrja a közelmúltban piacra dobott játékgép ráncait.

A redmondi mamutcég 2013 végén dobta piacra a jó öreg Xbox 360-at váltó Xbox One-t, mely hazánkban hivatalosan 2014 szeptember óta kapható. A Microsoft most arról számolt be, hogy az Xbox One-ból hamarosan elérhető lesz egy 1 TB-os merevlemezzel szerelt új változat.

Az 1 TB-os új Xbox One-nal együtt leplezték le a némileg módosított vezeték nélküli kontrollert, melynek érdekessége, hogy integrált 3,5 milliméteres jack csatlakozóval rendelkezik. Az 1 TB-os konzol mellé már kapásból az új vezérlőt csomagolják, mely természetesen különálló termékként is kapható lesz, 59-64 dolláros áron.

A Kinect szenzor nélküli megújult Xbox One forgalmazása az Egyesült Államokban június 16-án kezdődik meg, és ajándékba egy Halo: The Master Chief Collection játék is jár mellé. Az 1 TB-os modell 399 dolláros áron startol el, ezzel párhuzamosan pedig az 500 GB-os merevlemezes változat ára 349 dollárra csökken.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik