Tech

Frissítéssel okosítható a Samsung csúcskamerája

A Samsung NX1 most érkezett legújabb frissítése számos hasznos fejlesztést hozott magával.

A Samsung tavaly ősszel leplezte tükör nélküli cserélhető objektíves digitális fényképezőgép termékcsaládjának csúcsmodelljét, a 28 megapixeles felbontású NX1-et. A készülék az elmúlt időkben több frissítést is kapott, a most érkezett 1.30-as firmware pedig ismét sok újdonságot hozott magával.

Az új szoftver telepítését követően a Samsung NX1 az eddiginél gyorsabban fókuszál rossz megvilágítási körülmények mellett, spot- és háttér megvilágítású témák esetében, ezenkívül pedig arcérzékelő és mozi módban is fürgébben állít élességet. Megjelent az új “Zone AF” üzemmód, Bulb módban már nincs időbeli korlát, a time-lapse funkció pedig immár akár 3000 felvétel elkészítését is lehetővé teszi. Videófelvevő módban nőtt a szenzorkiolvasási sebesség és ezzel párhuzamosan javult a Full HD felbontású és 60 fps sebességű mozgóképfelvételek minősége.

Újdonság továbbá a Samsung Remote Studio nevezetű szoftver, mely USB-n keresztül full kontrolt biztosít a fényképezőgép felett, mely egyébként mostantól már a Samsung legújabb, Tizen szoftveres okostévéire is egyszerűen csatlakoztatható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik