Tech

Ma teljesen ingyenes a Hipernet

Az Internet Világnapját ingyenes mobilnettel és ajándék TV sorozatokkal ünnepli a kék propelleres szolgáltató.

2002 óta ünnepeljük az Internet Világnapját, melynek elsődleges üzenete, hogy a világon minden emberhez jusson el világháló. A világnap alkalmából a Telenor minden ügyfele számára ingyenessé teszi a Hipernet hálózat használatát, sőt, a cég ügyfelei három népszerű TV sorozatot is kötelezettség nélkül nézhetnek a MyTV-n.

Május 18-án a szolgáltató az adatforgalom számlálók lekapcsolásával teret ad ügyfeleinek, hogy korlátlanul élvezzék a leggyorsabb Hipernet hálózat nyújtotta előnyöket és próbára tegyék a MyTV szolgáltatást. A korlátlan adatmennyiséget az adott tarifacsomagban elérhető sávszélességgel veheti igénybe minden előfizető, a cég sávszélesség-korlátozást nem alkalmaz.

A Hipernet lakossági kültéri lefedettsége országosan már 95% fölötti, a leggyorsabb sebesség (4G) is a területek több mint 60%-án érhető el. A február óta felgyorsult közös fejlesztéseknek köszönhetően több mint 550 településen érzékelhetőek a pozitív változások, és a tervek szerint 2015 végétől már az ország 95%-án a leggyorsabb Hipernet lesz elérhető. A Hipernet élményt mára közel 1,2 millió ügyfél élvezi, a szolgáltató készülékkínálatában pedig már alsó- és középkategóriában is elérhetőek 4G-képes okostelefonok – tíz újonnan értékesített telefonból már nyolc okostelefon, ezek kétharmada pedig 4G képes.
 

 

Ilyen gyorsaság mellett az okostelefonokon is pillanatok alatt töltődnek be a weboldalak, akadozás nélkül cseveghetünk a világ másik táján élő családtagjainkkal és barátainkkal, de gond nélkül élvezhetjük a Deezer és MyTV szolgáltatásokat is. A vállalat elsősorban okostelefonokra és táblagépekre szánt TV szolgáltatását, a MyTV-t is az Internet Világnapjára időzített akcióba vonja: május 18-án azok is díjmentesen, kötelezettségek nélkül belekóstolhatnak a mobil TV-zés élményébe, akik még nem rendelkeznek MyTV előfizetéssel. Három népszerű sorozat, a Breaking Bad, a House of Cards, és a Black List első része ezen a napon minden ügyfél számára ingyenesen elérhető, az előfizetőknek az adatforgalmat ehhez a szolgáltatáshoz is ajándékba adja a szolgáltató.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik