Tech

Nagy futam: VIP-jegyet nyerhet Raikkönen budapesti száguldására

Csupán egyetlen egyszerű kérdésre kell helyest választ adnia ahhoz, hogy esélye legyen a kisorsolandó páros VIP-jegy megnyerésére.

Hogy kerülnek versenyautók a Technetre? A Kaspersky Lab jóvoltából, a biztonsági vállalat ugyanis jelentős támogatója a műszaki sportnak. Idén immár harmadik alkalommal rendezik meg a főváros utcáin és légterében a Nagy Futamot, mely 2015. május 1-jén minden korábbinál több látványossággal kecsegteti a sebesség megszállottjait. A körülbelül 4 kilométer hosszú pálya központja a Várkert Bazár lesz – a rendezvény ezúttal is teljesen ingyenes és szabadon látogatható, azonban a VIP-jegyek tulajdonosai abszolút testközelből tapasztalhatják meg a száguldás élményét.

A látványos légibemutatóval kezdődő rangos esemény keretein belül a nézők előtt végig fog száguldani a WTCC bajnokság krémje, így például a hazai nézők nagy kedvence, Michelisz Norbert is. A Nagy Futam fő sztárja pedig nem más, mint a jelenlegi F1 mezőny egyik világbajnoka, Kimi Raikönnen lesz, aki a Kaspersky Lab támogatásával érkezik hazánkba. A finn pilóta a Scuderia Ferrari egyik Forma 1-es torpedójával fog száguldani a fővárosban, sőt a két városrész között még a Lánchídon is át fog hajtani.

Az olasz csapat szponzora és hivatalos számítógépes biztonsági beszállítója, a Kaspersky Lab fontos szerepet játszik abban, hogy a 2013-as és 2014-es moszkvai utcai Forma-1-es bemutatót követően idén a hazai Nagy Futamon is rajthoz állhasson egy F1-es Ferrari. Sőt, a Kaspersky Lab jóvoltából egy szerencsés Olvasónk most egy páros VIP-jegyet nyerhet a rendezvényre. A játékban (melynek hivatalos szabályzata ide kattintva tölthető le) való részvételhez csupán az alábbi kérdésre kell helyest választ adni:

A Kaspersky Lab, a világ legnagyobb magántulajdonában lévő, végpontvédelmi megoldásokat gyártó vállalata mióta támogatja az olasz istállót?

A válaszokat a következő e-mail címre kell elküldeni: kasperskylab_jatek@lewispr.com – a levél tárgya pedig legyen ez: Technet – Kaspersky Lab Nyereményjáték. A helyes válaszokat 2015. április 24-ig, 16 óráig várjuk azoktól, akik a Facebookon megosztják ezt a cikket, illetve követői a Technet.hu facebookos oldalának. A szerencsés nyertes nevét 2015. április 27-én hozzuk nyilvánosságra.

FRISSÍTÉS, 2015.04.30.

A Kaspersky kisorsolta a nyertest, aki nem más, mint DEÁK RÓBERT. A szervezők már fel is vették vele a kapcsolatot, gratulálunk neki!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik