Tech

Top technológiák az eMAG-nál (x)

Láttál valami csúcskütyüt az interneten, és fogalmad sincs, honnan lehet Magyarországon megszerezni? Ilyen esetekben mindig érdemes először az eMAG-on körbenézni, hiszen legtöbbször itt jelennek meg elsőként azok a high-tech cuccok, amiket máshonnan talán még csak előrendelhetnél.

A mindössze 191 grammos Kindle e-book olvasó az egyik olyan eszköz, amit most megéri beszerezni kedvezményes áron az eMAG oldalán. Az érintőképernyő által könnyebben használhatóvá válnak a készülék funkciói, mint a GoogleReads, X-Ray, és a beépített szótár is. A tükröződésmentes kijelzőn úgy olvashatod könyveket, mint a valódi papírt. A Kindle készüléknek nincs szüksége energiára a képernyő megjelenítéséhez, ezért egy feltöltéssel akár több héten keresztül is használható a készülék. A  Kindle a beépített Wi-Fi segítségével automatikusan érzékeli az elérhető Wi-Fi hálózatokat és lehetőséget ad a böngészésre, valamint könyvek letöltésére bárhol is járunk.

Inkább telefonnal lepnéd meg magad? Az egyik legjobb választás az androidos készülékek közül a két SIM kártyát is kezelni képes Sony Xperia Z3 mobiltelefon 16GB belső és 3 GB RAM memóriával.  Csak, hogy néhány meggyőző adatot említsünk a telefonról: az androidos csúcskészülék 20,7 MP kamera felbontással rendelkezik, a legmagasabb vízállósági besorolásnak köszönhetően pedig akár esőben, vagy víz alatt is tökéletes minőségű képet készít. A játékos kedvűeknek igazi jó hír, hogy az Xperia Z3 PS4™ Remote Play funkciója valódi PS4 játékélményt tesz lehetővé a prémium telefonon.

Ha inkább televízió vásárlásán töröd a fejed, az okostévék kategóriában az eMAG által forgalmazott LG 49UB850V LED Smart Televíziót javasoljuk. Az UltraHD képernyő átmérője 124 cm, a készülék pedig 4K képminőséget biztosít, 16:9 képarány és 3840 x 2160 felbontás mellett. Természetesen a gyártó nem feledkezett el a beépített multimédia lejátszóról sem. Az árcédulán pedig 379 900 Ft helyett mindössze 259 000 Ft olvasható.


 
Most még nagyobb szabadságot kínál az eMAG a meghosszabbított, 30 napos áruvisszaküldéssel. Megveszed, kipróbálod, és ha esetleg valami baja van, vagy rájössz, hogy mégis valamelyik másik modellt választanád, simán visszaküldöd. A „Nézzen bele a dobozba fizetés előtt!” szolgáltatásnak hála még a fizetés előtt, a futár szeme láttára kibonthatod a csomagot, és megnézheted, tényleg azt kaptad-e, amit rendeltél. Ja, van ingyenes házhozszállítás is az eMAG által forgalmazott termékre!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik