Tech

Havonta egyszer kell tölteni ezt az okosórát

Imáink a jelek szerint szépen lassan meghallgatásra találnak: érkezőben az egyre ritkábban töltendő viselhető kütyük.

Az okosórákat sok mindenért lehet szeretni, vagy éppen utálni, az viszont tény, hogy egyik ilyen készülék sem éppen az irdatlanul hosszú üzemideje révén lopta be magát a szívünkbe. Ha elege van már az 1-2 naponta folyton töltőre dugandó okosórákból, akkor érdemes egy esélyt adnia az alábbiakban látható legfrissebb jövevénynek.

 

A Vector által most leleplezett Luna és Meridian smartwatch termékek egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy a gyártó közlése szerint átlagosan csak mintegy 30 naponta kell tölteni őket. A kör-, illetve négyzetes számlapos kivitelben készülő újdonságok kapcsán ugyancsak jó hír, hogy Android, iOS és Windows Phone operációs rendszerű telefonokkal egyaránt kompatibilisek.

 

Az alacsony fogyasztásban komoly szerepet játszik a még erős napsütés mellett is jól látható monokróm kijelző, illetve a tény, hogy a display nem érintésérzékeny. Az oldalsó nyomógombokkal kezelhető, fejlett fitneszfunkciós kütyük közös vonása az 50 méteres mélységig történő vízállóság – a szögletes modell 200 dolláros, a körszámlapos pedig 350 dolláros áron debütál majd a kereskedelmi forgalomban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik