Tech

Magyar DJ szállította a nap tech-beégését

Technet
Technet

2015. 01. 30. 14:39

Okostévéhez nem feltétlenül jár okos felhasználó. Egy képpel bizonyítjuk.

Azt most hagyjuk is, hogy a DJ zenész-e, vagy nem (nem – főszerk.), de azért azt hihetnénk, hogy a high-tech kütyükkel diumdisu zenéket mixelő emberkék legalább technológiai szinten követik a trendeket. Az alábbi kép Hamvai P.G., azaz Hamvai Péter Lóránd hivatalos Facebook oldalán bukkant fel, ahol a zeneipari szakmunkás egy okostévés kérdéssel fordult rajongóihoz. Először talán nézzük is meg a képet, és alatta a kérdést.

hamvai-pg-okosteve-baki (technet, facebook, ciki, baki, hamvai pg, dj, zene, zenész, tévé, okostévé, televízió, tv, műszaki analfabéta, )

Hagyjuk is az olyan apróságokat, mint a nyelvtan botlásai, egyes betűk hiánya, vagy a CAPS LOCK BERAGADÁSA. Maradjunk a tényeknél. Milyen csatlakozókat látunk a képen? És milyen csatlakozóra van szüksége a kedves fiatalembernek? És vajon a két kérdésnek van-e közös halmaza? Köszönjük a figyelmet.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.