Tech

Így nézhet ki a vadonatúj iPad Pro

Lássuk, hogy körülbelül mekkora méretre és milyen designra is számíthatunk az Apple érkezőben lévő új nagy tablete kapcsán!

A minden korábbinál nagyobb iPadről már 2013 őszén felröppentek az első pletykák, amikor is még úgy lehetett tudni, hogy az újdonság valamikor 2014-ben fog bemutatkozni. Most viszont ugyebár már teljesen egyértelmű, hogy a gigantikus tablet csak 2015-ben fog megérkezni, és egy lelkes Apple rajongónak köszönhetően az alábbi renderelt képeken most végre már meg is nézhetjük, hogy körülbelül hogyan fog kinézni az egyelőre meglehetősen titokzatos újdonság.

 

A többek közt iPad Pro, iPad Air Plus és iPad Max néven is emlegetett újdonság a legfrissebb pletykák szerint egy hatalmas méretű, egész konkrétan 12,2 colos, vagy esetleg 12,9 colos képátlójú érintőkijelzőt kap, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a felbontása pontosan mekkora lesz. Összehasonlításképp, a Samsung jelenlegi legnagyobb tableteiben 12,2 colos képátlójú és 2560×1600 pixeles kijelző található. Azt egyelőre sűrű homály fedi, hogy a 305x220x7 milliméter méretű, illetve állítólag A9 processzoros újdonság mennyivel lesz drágább az iPad Air 2-nél.

 

Egyes források úgy tudják, hogy az Apple megirigyelte a Samsung Galaxy Note modellek sikerét, ennek megfelelően az új nagy iPadhez egy különleges cerkát is lehet majd rendelni. A többek közt vezeték nélküli adatátvitellel is felvértezett és Lightning csatlakozó aljzatos stylus azért nem jár alaphelyzetben a tablet mellé, mert állítólag jelentősen megdrágítaná az amúgy sem olcsó készüléket.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik