Tech

Triplán újít a Nikon

A japán gyártó ezúttal három elérhető árú kompakt fotómasinával rukkolt elő.

A Nikon ma hajnalban bemutatta Coolpix kompakt fényképezőgép termékcsaládjának három legújabb tagját: az egyszerű tartalommegosztást támogató, beépített Wi-Fi-vel és NFC-vel rendelkező Coolpix S3700-at; az elegáns, 20 megapixeles, könnyen szállítható, karcsú vázú Coolpix S2900-at; valamint az egyszerűen kezelhető, 16 megapixeles Coolpix L31-et.

A 20 megapixeles Coolpix S3700-zal gyerekjáték kapcsolatban maradni másokkal – fényképek megosztásához a kamerát mindössze egy intelligens eszközhöz kell érinteni: mindez a Wi-Fi és NFC technológia érdeme. A fontos események fotókon és HD videókon is megörökíthetők a 8x-os optikai zoom segítségével, amely 16x-osra bővíthető a Dynamic Fine Zoom funkcióval. A hosszú akkumulátoridőnek köszönhetően a készülék mindig bevethető, a Glamour retusálással pedig a szelfik és csoportképek garantáltan mutatósra sikerülnek.

 

A 20 megapixeles Coolpix S2900 könnyedén elfér a zsebünkben vagy a kézitáskánkban, gazdag színválasztékban kapható, és egyszerűen kezelhető. Az 5x-ös, a Dynamic Fine Zoom funkcióval 10x-esre bővíthető optikai zoommal látványos közelik készíthetők, a képek pedig egyetlen gombnyomással elkészíthetők: az Automatikus programválasztó funkció minden beállítást magától kiválaszt és optimalizál. A vidám családi pillanatok és a látképek HD videókon rögzítése is gyerekjáték a Panoráma segédlettel.

 

A 16 megapixeles Coolpix L31 a gyártó közlése szerint könnyen kezelhető, megbízható, elérhető áron kapható, és remek képeket készít. Az 5x-ös optikai zoommal csodaszép portréképek rögzíthetők, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videorögzítés révén pedig szempillantás alatt lehet fényképezésről videózásra váltani. A készülékbe épített speciális hatásokkal könnyen feldobhatók a fotók; a könnyen beszerezhető, AA méretű akkumulátorokkal pedig a külföldi utakon is egyszerű a fényképezés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik