Tech

A legfontosabb 2015-ös dátumok a tech-világban

Lássuk, hogy az idei esztendőben mikor, hol és milyen technológiai szakkiállítások várnak ránk!

Nyílt titok, hogy 2015-ben sem fogunk unatkozni, már ami a vadonatúj kütyü- és egyéb hasonló termékbejelentéseket illeti. Ezeket a termékeket a gyártók ugyebár bármely, általuk szabadon megválasztott időpontban leleplezhetik, azonban mindezt nagy valószínűséggel valamely rangos nemzetközi szakkiállításon teszik majd meg – ez előző évekhez hasonlóan.

Az idei esztendőt természetesen ismét a CES (Consumer Electronics Show) nyitja, mely amerikai rendezvény január 6. és január 9. között a távoli Las Vegasban várja a látogatóit, előreláthatólag rengeteg új tévével és persze mobiltelefonnal megpakolva. Az idén nem februárban, hanem márciusban megrendezendő MWC (Mobile World Congress) könnyen kikövetkeztethető módon már egyértelműen a mobil újdonságokra fókuszál, még pedig március 2. és 5. között a spanyolországi Barcelonában.

A németországi Hannoverben megrendezendő CeBIT szakkiállítás 2015-ben március 16. és március 20. között várja a látogatókat, a tajvani Computexet pedig június 2. és június 6. között rendezik majd meg. Az ősz természetesen már a németországi IFA-ról (Internationale Funkausstellung) fog szólni: a rangos berlini rendezvényt idén szeptember 4. és szeptember 9. között tartják majd. Ezenkívül természetesen idén is lesznek olyan kisebb, gyártóspecifikus rendezvények, mint például a Samsung Forum, illetve a Panasonic Convention, mi pedig ígéretet teszünk arra, hogy ezen rendezvények mindegyikéről a lehető legrészletesebben fogunk beszámolni, reményeink szerint egyenesen a helyszínről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik