Tech

Karácsonykor még jobb ingyen játszani

Megújult a Hír24 játékrovata, ráadásul több játékban különleges téli kalandok is várják a kikapcsolódni vágyókat.

Manapság már nem mindenkinek van ideje arra, hogy munkanapokon órákat töltsön játékokkal. Szerencsére egyre több lehetőséget kínálnak a böngészőben futtatható online játékok arra, hogy akár pár percre kikapcsolódhassunk a munka mókuskerekéből. Aki pedig az év végi hajrában már a plafonon van az idegességtől, szívesen elpáholna egy rivális kalózhajót, esetleg legyőzne egy sárkányt, vagy egy nyugodt város felépítésével relaxálna.

December 19-től a Hír24 játékos aloldalán található címek közül több speciális, karácsonyi tematikával, extra kalandokkal bővül. A vikingek korabeli tengeri csatákba hívó Seafight például egy teljesen új hajó-dizájnt kínál, ha a kirakós négy darabját összegyűjtjük a kalandok során. Többek között egy eddig nem látott térkép is elérhetővé válik, ahol más játékosokkal együtt győzhetünk le egy új ellenfelet, de a télre való tekintettel lesznek szigonyokkal széttörhető úszó jégtáblák is, a ranglista élére kerülők pedig egy exkluzív tűzvihar-ágyút kaphatnak.

Szintén téli hangulatúvá válik a rovat másik tengeri játéka, a kalózos Pirate Storm. Különleges térképek és új szigetek válnak elérhetővé, ellátogathatunk a jégvilág befagyott tundráira és jégfarkasokkal is felvehetjük a küzdelmet.

Akik viszont kevésbé harcias játékokkal pihennék ki az év végi rohanást, az állatok szereplésével megvalósított farmer-szimulátorban lazíthatnak: a Farmerama téli extrái között karácsonyi sütik elkészítésére is módunk lesz. A december 19-e és 25-e közötti különleges időszakban a játékosok a sütés-főzés mellett több meglepetést és ajándékot is felfedezhetnek. Persze ez csak három a Hír24 játékrovatában elérhető címek közül, érdemes mindegyikbe belekóstolni, csak aztán nehogy lekéssük az otthoni faállítást!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik