Tech

Telefon után minőségi tablet támad Kínából

Ez a vadonatúj táblagép igen korrekt ár/érték aránya révén próbálja pénztárca nyitogatásra ösztönözni a vásárlókat.

A Huawei által nemrégiben útjára indított Honor márka eddig remek okostelefonokkal örvendeztetett meg minket, így például a nemrégiben általunk is alaposan letesztelt Honor 6 napjaink egyik legolcsóbb felsőkategóriás készüléke. A Honor most ismét hallat magáról, ezúttal egy vadonatúj tablet révén.

Az alumínium borítást kapott Honor T1 210,6×127,7×7,9 milliméter méretű, illetve 360 grammot nyom a mérlegen. A 4800 mAh kapacitású akkumulátor energiáját egy 8 colos képátlójú és 1280×800 pixeles felbontású IPS LCD érintőkijelző szívja, melynek pixelsűrűsége 188 ppi. A Qualcomm Snapdragon 200-as chipsetben négy darab 1,2 GHz-es órajelű processzormag található, a RAM 1 GB kapacitású, a 8 GB-os flashmemória pedig microSD memóriakártyák révén bármikor egyszerűen bővíthető. Az előlapi kamera 0,3 megapixeles felbontású, hátoldali társa révén pedig maximum 5 megapixeles fotók készíthetők.

A meglepő módon még csak Android 4.3 (Jelly Bean) operációs rendszerű újdonság hivatalos listaára 130 euró, vagyis átszámítva mintegy 40 ezer forint. A 3G-képes Honor T1 forgalmazása még ebben a hónapban meg fog kezdődni Európában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik