Tech

Vadonatúj ívelt monitor a Samsungtól

A Samsung bemutatta legújabb, 27 colos képátlójú ívelt Full HD monitorát.

A Samsung S27D590C ívelt kialakítása a gyártó szerint a szokásos síkképernyős monitorokhoz képest fejlettebb vizuális élményt nyújt, mivel a képernyő egységes nézési távolságot biztosít bárhonnan is nézzük. Az ív megfelel az emberi szem természetes görbületének, így a néző szinte teljesen belemerülhet a játékok és filmek világába. Arról nem is beszélve, hogy a képernyő íveltsége szélesebb látómezőt és nagyobb mélységérzetet tesz lehetővé, így a nézők panoráma-szerű élményt kaphatnak, miközben a kijelző 3D-hez hasonló hatást kelt. A 3D-s látvány olyan belső nézetes játékok során élvezhető ki leginkább, mint a verseny- és repülő szimulátorok, szerepjátékok vagy akciójátékok.

A függőlegesen és vízszintesen is 178 fokos betekintési szögével az ívelt monitor minden helyzetben optimális vizuális élményt nyújt, és minimalizálja a képek torzulását is. Ezen felül az S27D590C Mega Dynamic Contrast Ratio technológiája 3000:1 értékű magas kontrasztarányt és 350 cd/m2 fényerőt biztosít, így a képek sokkal tisztábbak és élénkebbek.
 

A beépített 5 wattos dupla hangszóró remek sztereó hangzásban részesíti a felhasználókat, és a rajta található játék üzemmód funkció is egyetlen gombnyomással elindítható. A játék üzemmód intelligensen felismeri a képernyőn történő változásokat, kijavítja a homályos képeket, feljavítja a színeket, és finomhangolja a kontrasztot a játékbeli cselekmények jobb láthatósága érdekében. A felhasználók mindemellett könnyedén állíthatják a betekintési szöget a döntési funkció használatával, minimalizálva a képernyőn megjelenő tükröződést. Ráadásul egyszerűen a falra is felszerelhető a készülék, hiszen akár 100×100 milliméteres VESA állvánnyal is használható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik