Tech

Acéllal és bőrrel támad a legújabb okosóra

Ennek az új smartwatch terméknek a kifejlesztésekor a kiváló minőség volt a fő szempont.

Az okostelefon vonat mostanság egyre gyorsabban robog, és a gyártók egymás után próbálnak meg felpattanni rá. Így tett most a HP is, mely Michael Bastian segítségével alkotta meg első smartwatch termékét.

Az újdonság 44 milliméter átmérőjű borítása rozsdamentes acélból készült és alapáron jár hozzá három darab óraszíj, melyek közül a barna bőrből, a zöld műanyagból, a fekete pedig gumiból készült. Az 50 méteres mélységig vízálló okosóra Chronowing Limited Edition változata már aligátorbőr óraszíjjal és zafírüveg borítással rendelkezik.

 

Az iPhone 4S, illetve újabb Apple okostelefonokkal, valamint Android 4.3-as, vagy újabb androidos készülékkel kompatibilis Bluetooth karóra többek közt a beérkező üzeneteket, az aktuális naptárbejegyzéseket, illetve a legfrissebb tőzsdei történéseket képes megjeleníteni, ezenkívül pedig akár a telefonunk zenelejátszója is vezérelhető róla. A boltokban november 7-én debütáló okosóra alapára 350 dollár (85 ezer forint), a mindössze 300 példányban készülő Chronowing Limited Edition pedig 650 dollárba (160 ezer forint) kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik