Tech

Ilyen notebookot sem láttunk még

Az MSI ezúttal egy kifejezetten gamereknek szánt, speciális billentyűzetes laptoppal rukkolt elő.

Az elmúlt időkben hozzászokhattunk már ahhoz, hogy a nagy és neves gyártók kínálatában több olyan hordozható számítógép is fellelhető, mely processzora, grafikusgyorsítója, memóriája és kijelzője révén remekül alkalmas még a legújabb, legszebb játékok futtatására is. Most az MSI is egy pontosan ilyen modellel rukkolt elő, melynek érdekessége, hogy ez a világ első olyan gamer notebookja, mely teljes értékű mechanikus billentyűzettel van felvértezve.

A Cherry Brown MX kapcsolókra épülő, 27 milliméteres gombokat felvonultató, integrált háttérvilágításos billentyűzet a gyártó közlése szerint minden korábbinál pontosabb kezelést biztosít és remek visszajelzést biztosít a felhasználó számára, ami a játékok során kiemelt fontossággal bír. A jobboldali numerikus billentyűzet nem mechanikus, hanem érintésérzékeny, így egyben a tapipad feladatait is ellátja.

Az egyelőre ismeretlen árú MSI GT80 Titan részletes specifikációit jelenleg még sűrű homály fedi, és egyelőre csak annyit biztos, hogy a dupla grafikusgyorsítós újdonság kijelzője 18 colos képátlóval rendelkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik