Tech

Jön a 2015-ös új Samsung Galaxy Note tablet

A dél-koreai gyártó vadonatúj táblagépére a jelek szerint már nem kell sokat várnunk.

A Samsung immár több mint egy éve, a tavaly szeptemberi berlini IFA 2013 szakkiállításon jelentette be a keresztségben Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) nevet kapott tabletet. A készülék ugyan egy mind a mai napig igen komoly tudású modellnek számít, azonban nyílt titok, hogy a Samsung előbb-utóbb újra fogja cserélni.

Ezzel kapcsolatban friss fejlemény, hogy a Samsung egyik weboldalán említés szintjén már fel is bukkant egy bizonyos Galaxy Note 10.1 (2015 Edition) modell, még pedig egy alkalmazás kompatibilitási listájában. Ráadásul egész biztosan nemcsak egyszerű elírásról van szó, ugyanis a titokzatos új modell neve mellett ott olvasható az elődmodell neve is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Samsung Galaxy Note 10.1 (2015 Edition) pontosan milyen specifikációkkal bír, mindenesetre több mint valószínű, hogy a készülék megkapja a Galaxy Note 4-ben debütált és a korábbiaknál érzékenyebb új cerkát. Elképzelhető, hogy az újdonságban már 64 bites chipset lesz, azt viszont még nem tudni, hogy a Samsung ezúttal LCD vagy Super AMOLED kijelzőnek szavaz bizalmat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik