Tech

Falra is vetít a legújabb tablet

A Lenovo három képernyőmérettel és windowsos modellekkel bővíti a Yoga Tablet termékvonalat.

A Lenovo bejelentette Yoga tablet termékvonalának bővítését, melynek révén az eddiginél lényegesen több választási lehetőséget kínál a vásárlóknak. Első alkalommal szerepelnek a kínálatban windowsos modellek, 8 és 10 colos méretben. A Lenovo 8 és 10 colos androidos modelleket szintén kínál, és megérkezett a vadonatúj 13 colos Yoga Tablet 2 Pro is. Az új modellek remek hangzással, nagyfelbontású kamerákkal, Intel processzorokkal, nagysebességű Wi-Fi-vel és opcionális 4G kapcsolattal rendelkeznek.

 

A felhasználók továbbra is használhatják a három eredeti üzemmódot – kézi, döntött és állvány -, illetve felfedezhetik a negyediket, amelynél felakaszthatják tabletüket a tartalmak megjelenítéséhez. Válaszul a vásárlói visszajelzésekre, a Lenovo továbbfejlesztette az állvány módnál alkalmazott kitámasztót, hogy stabilabb legyen az eszköz, amikor ujjainkkal nyomogatjuk a 10 pontos multitouch technológiájú képernyőt. Intel Atom processzor támogatja a továbbfejlesztett hang és kamera funkciókat, köztük a tiszta hangzású, Dolby Audio és Wolfson Master HiFi technológiával támogatott két előlapi hangszórót, valamint a 8 megapixeles hátoldali kamerát. Ugyancsak felszerelték a tableteket egy sor kapcsolódási lehetőséggel: kétsávos Wi-Fi-vel, valamint egy micro USB On The Go (OTG) csatlakozóval, amely lehetővé teszi telefonok feltöltését (külön kábelt igényel). A Pro modell egyediségét a 2560×1440 pixeles kijelző, illetve a 854×480 pixeles felbontású integrált projektor adja, mellyel akár falra is vetíthetjük a tablet képét – maximum 50 colos képátló mellett.

A Yoga Tablet 2 három képernyőméretben és kétféle operációs rendszerrel vásárolható meg, így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelő modellt. Azoknak, akik hozzászoktak a Windows felületéhez és termelékenységéhez, a Lenovo a Windowst futtató, ébenfekete színű 8 és 10 colos modelleket kínálja. Mindkét változathoz jár egyéves Microsoft Office 365 előfizetés, és a 10 colos modell esetében kérhető opcionális 4G kapcsolódási lehetőség. Az Androidot előnyben részesítők számára készítette a Lenovo a platina színű, 8 és 10 colos Yoga Tablet 2-t, valamint az új, 13 colos Yoga Tablet 2 Pro-t, amelyek Android KitKat 4.4-et futtatnak. Ezek az eszközök tartalmazzák a Lenovo prémium app-okat, amelyek lehetővé teszik a tableteken tárolt értékes információk egyszerű megosztását, szinkronizálását és védelmét. A SHAREit-tel azonnal megoszthatók az információk több gép között hálózati költségek nélkül, míg a SYNCit tartalék másolatot készít a kapcsolatokról, az SMS-ekről és a hívásnaplókról, illetve visszaállítja azokat.
 
A 8 colos Yoga Tablet 2 modellek várhatóan november elejétől, a 10 colos androidos modellek pedig már októbertől elérhetők hazánkban. A Windowst futtató, 8 és 10 colos Yoga Tablet 2 modellek 2014 végétől lesznek elérhetők Magyarországon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik