Tech

Apple-újdonságok októberben is

Az almás logós gyártó gondoskodik arról, hogy a jövő hónapban se nagyon unatkozzunk.

Ez a hónap igen sűrű az Apple háza táján, hiszen szeptember 9-én bemutatkozott a két vadonatúj iPhone és egy okosóra, melyek közül a telefonok forgalmazása múlt hét pénteken kezdődött meg, a mai napon pedig több mint húsz újabb országra terjedt ki. Hamarosan viszont átlépünk majd októberbe, és a legfrissebb híradások szerint az Apple ebben a hónapban is több újdonsággal fog előrukkolni.

Jól értesült iparági források tudni vélik, hogy az amerikai gyártó októberben leplezi majd le legújabb tableteit, így például érkezni fog az egy évvel ezelőtt debütált iPad mini 2, illetve az iPad Air utódja. Azt egyelőre nem tudni, hogy a régóta rebesgetett és a jelenleg kapható iPad Airnél is jóval nagyobb iPad bejelentésére is sor kerül-e, vagy esetleg ez a vadonatúj termék át fog csúszni 2015-re.

Az viszont szinte teljesen biztosra vehető, hogy a jövő hónapban végre megérkezik az újgenerációs Mac Mini. Ennek a bejelentésnek már éppen ideje, ugyanis a kis masina 2012 óta lényegében változatlan formában van jelen a piacon és alaposan megérett egy kis vérfrissítésre. Az új Mac Mini bejelentésére tehát biztosan sor fog kerülni a jövő hónapban, azonban elképzelhető, hogy a benne landoló új chipset késése miatt a forgalmazás csak 2015 elején fog megkezdődni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik